Friday, 16 March 2012

selepas mengedit,,

Alhamdulillah,selepas menghadap netbook selama beberapa jam,minit dan saat tetapi bukan beberapa hari yer.,akhirnya selesailah separuh daripada kerja mengedit blog Nadia ni...Memang seronok sebab dapat tengok kerja usaha sendiri mencari info2 macam mana nak menambah tokok dalam blog yang tak seberapa ni..Tapi,Insyaallah,Nadia harap blog Nadia ni,dapat lebih diperbaiki.Harap-harap korang semua bolelah bagi idea atau comment cikit pasal blog Nadia...Nadia pon ingin mengucapkan beratus terima kasih kepada http://www.lyssasecret.com/ kerana memberi tutorial-tutorial yang best2..N sbb bagi mcm2 tutoriallah....
thanks :)

No comments:

Post a Comment