Tuesday, 29 May 2012

RINDU BLOG NIE



Hai korang!! Dah lame x share story... Memandangkan dah hampir 2 atau 3 bulan x mengedit blog nie, rase rindu plak..Terkejut tuh ader arghh gak sbb x aleh2 bile bukak blogger tgk2 dashboard dah laen semacam..Nard pon tanye ar ngan akak Nard asal macam nie?? Dia cakap dia punya macam biase je..Rase ganjal tu ade gak..Insyaallah Nard akan mengupdate blog Nard selalu.Itupun kalau Nard selalu online..

Monday, 30 April 2012

DA LAME X BERBLOGGING

Hai sume.Da lame Nard x berblogging.Terkejut Nard bile bukak jew tgk2da Lain semacam...Hihihi...Al maklumlah da lama x bukak..Esok Nard da nak balek asrame.Feelnye mcm x nak balek jewkk.Boleh x???Mesty arr x bole..14 mei nnty Nard da start pekse...Arghhhhhhhh....X amek x bole ea????HMMMMMMMMM.Mesty arrx bole....


K ARR STOP SMPAI CNIE JE STORY NARD...
BYE!!!!!!!!!1
ASSALAMUALAIKUM........

Sunday, 18 March 2012

da nak balek darghhhh

Korang....Hmmmm.Hary nie Nadia da nak balek da...Tgh prepare utk naek kete jew...Hmmm.Rasew cam x nak balek pon ade gak...Tapi,x pelah...Keje skolah semua da siap....Hary Khamis lps,,,tgk wall-e....Walaupun da tgk banyak kali,,tapi rase x jemu pon....Wish that I got a good result for my last exam....Hope dptlah msk dlm ranking yg bkn 60 ke bawah......
 
K LAH THAT'S ALL FROM NADIA TODAYY....
BYE!!!!!!!!

Friday, 16 March 2012

selepas mengedit,,

Alhamdulillah,selepas menghadap netbook selama beberapa jam,minit dan saat tetapi bukan beberapa hari yer.,akhirnya selesailah separuh daripada kerja mengedit blog Nadia ni...Memang seronok sebab dapat tengok kerja usaha sendiri mencari info2 macam mana nak menambah tokok dalam blog yang tak seberapa ni..Tapi,Insyaallah,Nadia harap blog Nadia ni,dapat lebih diperbaiki.Harap-harap korang semua bolelah bagi idea atau comment cikit pasal blog Nadia...Nadia pon ingin mengucapkan beratus terima kasih kepada http://www.lyssasecret.com/ kerana memberi tutorial-tutorial yang best2..N sbb bagi mcm2 tutoriallah....
thanks :)

Sunday, 11 March 2012

ceciter

Setelah hampir sebulan ddk kat asrame nie,Nadia rase happy,sedyh nak nanges pon ader gak.Mcm2 berlaku...Jatuh x yah citer arrr.Banyak kali...Jatuh katillah,Jatuh tanggalah, Jatuh langgar tembok jalanlah macam2 lagilah...hmmm....Bile teringatkan rase kelakor pon ader gak....Baru lps abes pekse...Peh,soalan susah tuh bolelah...Skunk nie kat PD.HOLIDAY......HMMM.I THINK THAT'S ALL...

Monday, 23 January 2012

BERCUTI!!!!!!!!!!




 
Selama beberapa minggu tinggal di asrama,terasa rindu pulak dkt rumah dan blog..Best tuh bestlah jugakk..Sebab dah lame gile meninggalkan blog...Sambil tgh update blog ni sambil main game kat y8..hmmm...Boringnyer...Dah la berlambak keje skola mcm bole  bawa 1 bakul...