Sunday, 18 March 2012

da nak balek darghhhh

Korang....Hmmmm.Hary nie Nadia da nak balek da...Tgh prepare utk naek kete jew...Hmmm.Rasew cam x nak balek pon ade gak...Tapi,x pelah...Keje skolah semua da siap....Hary Khamis lps,,,tgk wall-e....Walaupun da tgk banyak kali,,tapi rase x jemu pon....Wish that I got a good result for my last exam....Hope dptlah msk dlm ranking yg bkn 60 ke bawah......
 
K LAH THAT'S ALL FROM NADIA TODAYY....
BYE!!!!!!!!

Friday, 16 March 2012

selepas mengedit,,

Alhamdulillah,selepas menghadap netbook selama beberapa jam,minit dan saat tetapi bukan beberapa hari yer.,akhirnya selesailah separuh daripada kerja mengedit blog Nadia ni...Memang seronok sebab dapat tengok kerja usaha sendiri mencari info2 macam mana nak menambah tokok dalam blog yang tak seberapa ni..Tapi,Insyaallah,Nadia harap blog Nadia ni,dapat lebih diperbaiki.Harap-harap korang semua bolelah bagi idea atau comment cikit pasal blog Nadia...Nadia pon ingin mengucapkan beratus terima kasih kepada http://www.lyssasecret.com/ kerana memberi tutorial-tutorial yang best2..N sbb bagi mcm2 tutoriallah....
thanks :)

Sunday, 11 March 2012

ceciter

Setelah hampir sebulan ddk kat asrame nie,Nadia rase happy,sedyh nak nanges pon ader gak.Mcm2 berlaku...Jatuh x yah citer arrr.Banyak kali...Jatuh katillah,Jatuh tanggalah, Jatuh langgar tembok jalanlah macam2 lagilah...hmmm....Bile teringatkan rase kelakor pon ader gak....Baru lps abes pekse...Peh,soalan susah tuh bolelah...Skunk nie kat PD.HOLIDAY......HMMM.I THINK THAT'S ALL...